SpinTop Athens Studio

Μαθήματα

Δημιούργησε το δικό σου πακέτο μαθημάτων.
Τα μαθήματα ακροβατικών διαρκούν μιάμιση ώρα!
Pole Tricks

Ο χορός στον στύλο έχει αγαπηθεί από γυναίκες αλλά και άντρες σε όλο τον κόσμο και όχι άδικα! Τα αποτελέσματα που προσφέρει στο σώμα είναι θεαματικά και η ικανοποίηση με την κατάκτηση ενός ακόμη ακροβατικού ασύγκριτη! Σε κάθε μάθημα διδάσκονται spins, tricks και χορευτικά βήματα ανάλογα με το επίπεδο και ενώνονται σε μικρούς συνδυασμούς και ακροβατικά combo. Το κάθε άτομο ανεβαίνει επίπεδο με το δικό του ρυθμό. Στο μάθημα δίνονται παραλλαγές των τρικ ξεχωριστά για κάθε μαθητή ώστε να αναδειχτούν τα διαφορετικά φυσικά χαρίσματα του καθενός.

Pole Choreo

Flow

Ένα μάθημα ανοιχτού επιπέδου με έμφαση στην αρμονία της κίνησης, στις γραμμές και στην τελειοποίηση της τεχνικής μας στο στύλο, αλλά και στο χώρο. Μέσα από χορογραφημένους συνδυασμούς και ασκήσεις αυτοσχεδιασμού εμπλουτίζουμε την κινησιολογία μας, μαθαίνουμε να ελέγχουμε το σώμα μας συνειδητά και να εκφραζόμαστε αβίαστα.

Exotic

To exotic pole dance είναι το πιο εκρηκτικό από όλα τα στιλ.  Φοράμε τα τακούνια μας και χορεύουμε σε ένα μάθημα γεμάτο δυναμισμό! Ιδανικό για όλα τα επίπεδα.

Aerial Sling - Hoop - Silks

Ένα μάθημα εμπνευσμένο από το τσίρκο! Διάλεξε ανάμεσα σε αιώρα, πανιά ή στεφάνι, χόρεψε στον αέρα και γυμνάσου μαθαίνοντας εναέρια ακροβατικά. Μέσα από ποικιλία ασκήσεων το μάθημα αυτό προσφέρει ενδυνάμωση, αντοχή και ευλυγισία. Σε κάθε μάθημα διδάσκονται ακροβατικοί και χορευτικοί συνδυασμοί ανάλογα με το επίπεδο του καθενός.

Yoga

Μέσα από αναπνευστικές τεχνικές (pranayama) και σωματικές ασκήσεις/στάσεις (asanas) φέρνουμε σε επαφή σώμα και πνεύμα ξαναχτίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης με τον εαυτό μας. Ένα πρόγραμμα vinyasa flow που συνδυάζει αρμονικά κίνηση και ακινησία σε μια χορογραφία που μαθαίνεται σταδιακά και ολοκληρώνεται με καθοδηγούμενο οραματισμό και βαθειά χαλάρωση. Αφορά τόσο αρχάριους όσο και προχωρημένους καθώς δίνονται παραλλαγές και tips για κάθε asana με σεβασμό για το κάθε σώμα και τα όρια του.

Zumba

Η zumba δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Όταν στόχος είναι η καύση θερμίδων είναι η πιο δημοφιλής επιλογή. Λάτιν μοτίβα και επιρροές από hip-hop συνδυάζονται σε μια διασκεδαστική και αποτελεσματική αερόβια άσκηση γεμάτη ρυθμό!

Aerial Fitness

Η άσκηση με τα πανιά είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης και αποτελεί μια ολοκληρωμένη προπόνηση. Δυναμώνει όλο το σώμα, απομακρύνει την ένταση και βελτιώνει την ευλυγισία. Ιδανικό για κάθε ηλικία και επίπεδο. Η πιο αποτελεσματική και οικονομική επιλογή για ενδυνάμωση, γράμμωση και απώλεια βάρους.

Pilates

Το pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής και στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης. Αντιμετωπίζει το σώμα σαν σύνολο και για αυτό είναι άριστο μέσο αποκατάστασης τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων. Το pilates βοηθά κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από το πόσο γυμνασμένος είναι να βιώσει μία νέα κατάσταση σώματος, ξεπερνώντας δυσλειτουργίες που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Pilates Reformer

Το Pilates Reformer είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες μεθόδους εκγύμνασης, αποκατάστασης και θεραπείας. Τα τελευταία χρόνια συστήνεται από ορθοπεδικούς και φυσικοθεραπευτές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τραυματισμών και δε θα μπορούσε να λείπει από τη σχολή μας. Ταυτόχρονα αποτελεί μια ευχάριστη προπόνηση, καθώς η ποικιλία των ασκήσεων που μπορούν να εκτελεστούν στο reformer κάνουν την κάθε συνεδρία μοναδική!

Stretching

Μία κινησιολογική προσέγγιση της μϋικής ελαστικότητας και της αρθρικής ευκαμψίας με έμφαση στη βελτίωση του ευρους κίνησης και στους μυς που έχουν την τάση να βραχύνονται.
Το stretching μειώνει το άγχος, προσφέρει χαλάρωση και ανακουφίζει από τον πόνο αθλητές και χορευτές, αλλά και όσους επιβαρύνονται λόγω καθιστικής ζωής και πολύωρης εργασίας.
Tο επίπεδο δυσκολίας προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Παιδικά Και Εφηβικά Τμήματα Εναέριων Ακροβατικων

Εναέρια ακροβατικά για παιδιά από 5 ετών! Ο καλύτερος τρόπος να κοινωνικοποιηθούν και να διοχετεύουν δημιουργικά την ενέργειά τους τα παιδιά είναι η άσκηση και η σωματική έκφραση μέσα από την κίνηση. Πάντα με ασφάλεια, στόχος μας είναι να προάγουμε την αθλητική παιδεία δημιουργώντας μια θετική εμπειρία στα παιδιά μέσα από το ακροβατικό παιχνίδι!

Κατακόρυφα/Στηρίξεις

Όλοι θέλουν να κάνουν κατακόρυφα και στηρίξεις στα χέρια, όμως όλοι φοβούνται, προσπαθούν με λάθος τρόπο και τελικά απογοητεύονται. Στο μάθημα αυτό θα δούμε πώς ευθυγραμμίζουμε σωστά το σώμα μας ώστε να ισορροπήσουμε μέσα από ποικιλία ανεστραμμένων θέσεων.

Τιμοκατάλογος

Οι συνδυασμοί μαθημάτων που μπορείς να κάνεις είναι πάρα πολλοί!

Ρωτήστε µας για τη δηµιουργία του προσωπικού σας πακέτου µαθηµάτων!

Ενδεικτικά: Συνδρομή 4 εβδοµάδων, 1 μάθημα τη βδομάδα pole ή aerial sling/hoop/silks και 1 μάθημα τη βδομάδα stretching 75 €

2 μαθήματα την εβδομάδα pole ή aerial sling/hoop/silks και 2 stretching 130 €ΜάθημαΣυνδρομή 4 εβδομάδων / 1 μάθημα τη βδομάδα
Pole Tricks/Exotic/Flow (1,5 ώρα)50 €
Aerial Sling/Hoop/Silks (1,5 ώρα)50 €
Stretching (1,5 ώρα)35 €
Aerial Fitness (1 ώρα)30 €
Zumba (1 ώρα)15 €
Pilates (1 ώρα)25 €
Pilates Reformer (1 ώρα)40 €
Yoga (1 ώρα)25 €
Κατακόρυφα/Στηρίξεις (1 ώρα)30 €
Μάθημα Συνδρομή 4 εβδομάδων / 2 μαθήματα την εβδομάδα
Pole Tricks/Exotic/Flow85 €
Aerial Sling/Hoop/Silks85 €
Stretching55 €
Aerial Fitness45 €
Zumba20 €
Pilates38 €
Pilates Reformer75 €
Μάθημα Συνδρομή 4 εβδομάδων / 3 μαθήματα την εβδομάδα
Aerial Fitness58 €
Pilates50 €
Pilates Reformer110 €
Iδιαίτερα μαθήματα
1 μάθημα / 60 λεπτά30 €
1 μάθημα / 90 λεπτά40 €

Εκπτώσεις σε πακέτα ιδιαίτερων µαθηµάτων.

ΜάθημαΤιμή ανά μάθημα (Drop-in)
Pole Tricks/Exotic/Flow15 €
Aerial Sling/Hoop/Silks15 €
Stretching12 €
Aerial Fitness10 €
Zumba5 €
Pilates8 €
Pilates Reformer12 €
Yoga8 €
Κατακόρυφα/Στηρίξεις8 €
Παιδικά & προεφηβικά τµήµατα εναέριων ακροβατικών
Τιµή µαθήµατος εναέριου ακροβατικού χορού
Παιδικό - Αρχάριοι/1 ώρα
ένα παιδί 8 €
+ 5 € για κάθε ακόμη παιδί
(ισχύει για αδέρφια)
Προεφηβικό - Προχωρημένοι/1,5 ώραένα άτομο 12 €
+ 8 € για κάθε ακόμη παιδί
(ισχύει για αδέρφια)
Τιμή Πακέτου 4 εβδομάδων Παιδικό
1 ώρα
Εφηβικό
1,5 ώρα
1 μάθημα / εβδομάδα 30 €40 €
2 μαθήματα / εβδομάδα45 €60 €
3 μαθήματα / εβδομάδα58 €75 €
50% έκπτωση στο δεύτερο παιδί (ισχύει για αδέρφια)
Μπορεί να γίνει συνδυασμός μονόωρων και μιαμισάωρων μαθημάτων, ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο του παιδιού.
?>

Εκπτώσεις σε πακέτα για κάθε συνδυασμό μαθημάτων!


Free Practice:
Δωρεάν χρήση της αίθουσας και του εξοπλισμού της σχολής για όλους τους μαθητές μας!


  • Η εγγραφή είναι δωρεάν.
  • Το πρόγραµµα προσαρµόζεται ανάλογα µε τη ζήτηση και µπορεί να αλλάξει µετά από ενηµέρωση.
  • Για αναπλήρωση χαµένων µαθηµάτων απαιτείται συνεννόηση ώστε να εξασφαλίζουµε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.

Αναπληρώσεις µαθηµάτων γίνονται µόνο σε ενεργές συνδροµές. Αναπλήρωση εκτός συνδροµής και χωρίς ανανέωση γίνεται µε µετατροπή της αναπλήρωσης σε drop-in, µε πληρωµή της διαφοράς στην τιµή (2,50€).

  • Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε µαζί µας.
Επικοινωνήστε Μαζί Μας